Deník starší dámy - Čtveráková, Anna (E-knihy jedou, 2016)
Kniha Anny Čtverákové s názvem Deník starší dámy je souborem povídek z jejího života. I když se jí v životě ne vše dařilo, je schopna znovu vstát a s nadhledem jít dál. Čtenáře zaujme její první nešťastná láska, která nezůstala bez následků (ale krásných), pobaví se při jejích neúspěších v roli řidičky. Velká část povídek je o cestování zaoceánskými loděmi, takže se s ní dostanete nejen do destinací ve Středozemním moři, ale také do Spojených arabských emirátů nebo na Gibraltar.