Bezpáteřní - Kaffe, Janiel (E-knihy jedou, 2016)
Příběh z městského podsvětí. Město rozdělené do obvodů staví obyvatele proti sobě. Obyvatelé se snaží získat si moc a nadvládu nad městem. Situace se vyhrotí ve chvíli, kdy je hlavnímu hrdinovi, Junkiemu, unesena manželka Anna. Junkie spolu s partou tří kamarádů musí najít úhlavního nepřítele Žolíka, aby mohl Annu zachránit. Brutální praktiky a doslova bezpáteřní chování je zcela nezbytné. Cesta, z níž není úniku, vede k otevřené válce a přináší s sebou spoustu nevyhnutelných obětí. Drsný kriminální příběh, u kterého se budete zaručeně bát.