Sebedůvěra, sebevědomí a jak je zvýšíte - Toman, Ivo, 1966 únor 23.- (Osobní rozvoj (TAXUS International), 2016)
Budou-li se stejně snažit dva lidé se stejným talentem, stejnou přípravou, za stejných vnějších podmínek, pak zvítězí ten s větší sebedůvěrou. To, jak si věříte, má obrovský vliv na váš život. Cítíte-li se silní, skoro nic vás nezastaví. Vidíte příležitosti tam, kde jiní vidí hrozby. Nebojíte se nejistoty. A naopak svět je plný lidí, kteří o sobě pochybují. Nakladatelská anotace. Kráceno.