Bludiště osudů - Čermáková, Jiřina (E-knihy hned, 2015)
V malém domku na pobřeží, stranou od lidí, žije osamělá žena, která si nepamatuje svoji minulost. Má věštecké schopnosti. Když se před jejími dveřmi objeví cizí dívka, od prvního okamžiku tuší, že se děje něco mimořádného. Vyslechne příběh o nemocném muži a je dívkou požádána o pomoc. Odmítá, ale následující události ji donutí opustit bezpečí domku a vydat se na cestu. Čeká ji těžká zkouška na hranici mezi životem a smrtí a tím, co možná je nebo není za touto hranicí.