A andělé půjdou každý den vedle tebe - Hangely, Ann (E-knihy hned, 2016)
Úspěšná a populární blogerka Hangely vystupuje ze své anonymity. Veselé příběhy v knize " A andělé půjdou každý den vedle tebe" spolehlivě rozesmějí každého čtenáře. Kniha se navíc stane průvodcem a rádcem pro vaše každodenní, náročné chvíle. S humorem najdete řešení i na ty nejzapeklitější situace a budete se těšit na další pokračování příběhů od Hangely. Text eknihy doprovázejí reprodukce obrazů od Simonetty Šmídové.