Truhlice, do které je zakázáno pohlédnout - Kiirna, Lea (E-knihy hned, 2015)
Malá bílá truhlice ze slonoviny v sobě ukrývá něco tajemného, ale také velmi nebezpečného. Princ Ulrion a jeho přátelé jsou pověřeni doručit ji do Hořící skály, kde bude v bezpečí před nebezpečnými kouzelníky a bojovníky, kteří se truhlice chtějí zmocnit a využít její tajemnou sílu ve svůj prospěch. Nikdo z nich však neví, co se v truhlici doopravdy skrývá. Vědí jen to, že ten kdo se jí zmocní, bude mít obrovskou moc. Jedině včasné doručení truhlice do rukou krále Lergga, jednoho z nejmocnějších vládců, může zajistit bezpečí.