Všechny ženy v Čechách jsou dámy - Hangely, Ann (E-knihy hned, 2015)
O fortelný ženský sukni, co se jenom v Čechách narodit umí… Konec s podceňováním českých žen činní tato kniha velmi nekompromisně a přesto s úsměvem. Jedině v Čechách můžete potkat nenapodobitelné kombinace ženských osobností a nemusíte přitom složitě pátrat mezi hvězdami. Stačí pouze jediné, s odvahou otevřít první stránky knihy, která vás pobaví a dodá plno sebevědomí.