Kam se poděla sedmá rota milujících mužů - Hangely, Ann (E-knihy hned, 2015)
Konečně je na světě první pravdivá kniha, která s humorem a přesto neuvěřitelně realisticky zobrazuje přírodní úkaz - muže. Muži dokáží mnoho úžasných věcí, ale vlastnosti, které jsou jim vlastní nemají logiku, ani ve světě plném technických vymožeností a a astrologických předpovědí. Tato kniha se od této chvíle stává povinnou součástí každé rodiny. Poradí všude tam, kde je každá žena v koncích a co je důležité, ukáže, že světélko v tunelu přeci jenom existuje.