Sirotčinec slečny Peregrinové. - Riggs, Ransom, 1979- (Jota, 2016)
Třetí díl nevšedních dobrodružství z řady Sirotčinec slečny Peregrinové. Opět ožívají mrazivé příběhy z tajemného sirotčince, jehož podivní obyvatelé stále ještě existují. Úvodní díl řady do filmové podoby zpracoval režisér Tim Burton.