Fraternitas saturni : oheň & led : dějiny, struktura, obřady současného německého nejvlivnějšího magického řádu Saturnské bratrstvo - Flowers, Stephen E., 1953- (Alef (Volvox Globator), 2012)
Studie vykládající dokumenty a interní činnost německé okultní tajné společnosti - Saturnova bratrstva (Fraternitas Saturni).