Nejsou to bohové! : politické úvahy, projevy a rozhovory od května 2014 do listopadu 2015 - Procházková, Lenka, 1951- (Epocha, 2016)
Sama tvrdí, že pro tištěné deníky a časopisy jsou její texty "příliš silné kafe". V předmluvě sbírky spisovatelka vysvětluje, proč místo dalšího románu píše aktuální texty reflektující současnou dobu a neváhá se účastnit i demonstrací. Nakladateslká anotace. Kráceno.