Růst v nadpřirozeném životě - Jeroným, otec, 1907-1985 (Delfín (Triáda), 2015)
Úvahy švýcarského trapistického mnicha o nauce o životě s Bohem, základech křesťanského duchovního života a kontemplativní modlitbě.