Země bez obzoru - Heryán, Ladislav, 1960- (Rozhovory nad Biblí, 2015)
Přepis rozhlasových rozhovorů na téma biblických textů, který vedl redaktor a misijní pracovník P. Vaďura se salesiánským knězem a biblistou s úzkými vztahy k undergroundu L. Heryánem.