Odstřelovačské eso : deník z východní fronty a sovětského zajetí - Sutkus, Bruno, 1924-2003 (Arma & musae, 2016)
Autobiografické vzpomínky někdejšího německého vojáka, který byl za druhé světové války odstřelovačem.