Možnosti sociálnopsychologickej podpory rozvoja osobnosti študentov pomáhajúcich profesií - Drotárová, Lucia, 1973- (Erudica, 2016)
Publikace analyzuje možnosti sociálněpedagogické podpory rozvoje osobnosti studentů pomáhajících profesí.