Zázračná kněžka - Mikulík, Jiří (E-knihy jedou, 2016)
„Zázračná kněžka“ je tradiční fantasy gamebook – hra v knize. V roli elitního žoldnéře Gabriela Knoxe se vydáte na fantastickou výpravu, jejíž cíl bude záviset jen a pouze na vašich rozhodnutích.