Drak bere vše - Veselá, Hanina, 1981- (Asterion, 2015)
Telepatka Magnólie nepatřila nikdy k bezbranným odevzdaným dívkám a potkat ji lze na kterémkoliv z kontinentů herního světa Asterion. O svém osudu si chce rozhodovat sama a své potíže řeší, i když jde občas pořádně do tuhého. Cizí pro ni nejsou ani špinavá tajemství a potíže druhých, kterými je úkolována. Těžkým chvilkám tak bude paranormálně nadaná Magna čelit i v prastarém městě Thurga. Obzvláště když zjiští, že dávné Arvedanské sídlo se z nějakého důvodu stalo útočištěm arcimága Zvina, dřívějšího Magnoliina mentora. Bonusem je v závěru rejstřík Asterionských postav a přehled staré i nové historie tohoto světa.