Jak pomoci svému dítěti s vadou řeči : praktické rady pro rodiče a jejich děti - Kolesová, Eva, 1980- (Pasparta, 2016)
Kniha je určena pro rodiče, kteří mají doma dítě s vadou řeči a neví si s ní rady, nebo si nejsou jisti, zda při jejím zvládání postupují správně.