Vilma - Militká, Hana (E-knihy jedou, 2016)
Marie musí čelit podivným náhodám. Potká zajímavého muže Patrika. Může mu důvěřovat? Skutečně Marii čeká dědictví po její slavné prababičce Vilmě? Nejde jen o lest bandy zločinců? Ubrání se Marie? Zvítězí v nerovném boji?Rozvine se začínající milostný vztah? Čtěte román Vilma. Dozvíte se víc. Příběh Vilma vznikl na podkladě dobové fotografie krásné Vilemíny z rodinného alba autorky detektivních románů, herečky MgA. Hana Militké. Předmluvu vytvořil Ing. Jiří Tuček.