O zkáze Antikrista a zabití dvou svědků - Bunyan, John, 1628-1688 (Stefanos, 2016)
Toto pojednání bylo nalezeno v pozůstalosti autora, baptistického kazatele a poprvé bylo vydáno v r.1692. Zamýšlí se nad Antikristem, zosobněním zla, jehož není v lidské moci zastavit. Jediná naděje je v Boží moci a ve vykupitelském díle Kristově.