Tajemství run - List, Guido, 1848-1919 (Alef (Volvox Globator), 2011)
Runová nauka poznamenaná autorovým nacionalismem, křesťanstvím, teosofií a celkovou koncentrací na čisté germánství. Listovy ideje našly vedle neškodných mystických proudů i reálnou odezvu v nacistické ideologii se všemi jejími tragickými dopady.