O šalbě svobody a filosofie - Brouk, Bohuslav, 1912-1978 (Volvox Globator, 2011)
Text radikálně a provokativně demytizuje fundamentální hodnoty a pojmy, tradičně považované za nezpochybnitelné - filosofii, svobodu a demokracii.