Potkávání, setkávání : listování v osudech : kompendium vzpomínek - rozhovorů - dopisů - dokumentů - Slabý, Zdeněk Karel, 1930-2020 (Volvox Globator, 2015)
Autorovy vzpomínky na setkání s významnými českými i zahraničními osobnostmi- přes spisovatele, hudebníky, kritiky až po výtvarníky a další. O jejich životě, přátelství a práci.