Dům soumraku I. - Kučera, Dalibor (E-knihy jedou, 2016)
Příběh se odehrává se ve fiktivním Městě. Zatímco svět začíná ohrožovat epidemie smrtící chřipky, formuje se zvláštní společenství lidí. Říkají si Stráže zdraví a štěstí a tvrdí, že dokážou vyléčit všechny nemoci. Když epidemie dorazí i do Města a do karantény je uzavřeno nové sídliště, vydávají se do něj neprozřetelně dva dávní přátelé. Skutečnosti, na které narazí, je vrhnou do víru událostí, v nichž jde nejen o jejich svobodu, ale i o život. Více na stránkách http://dum-soumraku.cz