Zabiják Anders a jeho přátelé : (a sem tam nepřítel) - Jonasson, Jonas, 1961- (Panteon, 2016)
Další z románů proslaveného švédského humoristy staví do centra dění jednoho primitivního násilníka a dva životní zkrachovance, kteří s ním mají spoustu výnosných plánů.