Děti hněvu - Rywiková, Nela, 1979- (Detektivní román (Host), 2016)
Druhý detektivní román autorky se odehrává v Ostravě, kde kriminalisté vyšetřují vraždu podnikatele a jedné z jeho příležitostných milenek.