Had Genese. - Guaita, Stanislas de, 1861-1897 (Alef (Volvox Globator), 1996)
Kniha není rozhodně návodem k satanismu, spíše se zabývá ovládáním sil zla a odhalením mystiky astrálu, jsou zde zhuštěny všechny věčné principy kabaly a svaté magie. Mir.