Vládce blesků - Tesař, Michal (E-knihy jedou, 2016)
Na konci 19.století se rozhořel boj mezi Teslou a Edisonem v tzv. „válce proudů“ o stejnosměrný a střídavý proud. Je možné, že byl někdo před nimi? A chtěl využít jiné, dosud nevyužité přírodní síly? A co když se Edison chtěl zmocnit plánů na výrobu této energie? Bylo něco před Wardenclyffskou věží? Je možné posílat energii bez vedení? Čtěte…