Příběh lidského těla : evoluce, zdraví a nemoci - Lieberman, Daniel, 1964- (Pod povrchem, 2016)
Bestseller evolučního biologa osvětluje podstatné vlastnosti našeho těla s ohledem na všechny evoluční a kulturní tlaky, jež muselo podstoupit.