V náruči temnoty - Arthur, Keri (Fantom Print, 2016)
„ZMIZELÁ DÍVKA A NELÍTOSTNÉ ZLO, KTERÉ NEJDE ZASTAVIT…“ … nic, s čím by si neuměla poradit neohrožená strážkyně Direktoria! Sexy zrzce Riley Jensonové, kříženci upíra a vlkodlaka, je často pořádně horko, a nemůže za to jen měsíční horečka, jíž – stejně jako všichni vlkodlaci – podléhá při každém úplňku. Jako strážkyně Direktoria pro jiné rasy musí řešit případy, na které je policie krátká. Její smíšený původ jí však nepřináší jen nadání ceněné Direktoriem, ale také talent zabředat do milostných peripetií, jež občas končí hůř než rozchodem. Riley si v pátém svazku série, nazvaném V náruči temnoty, konečně užívá zaslouženého volna, z něhož větší část strávila s Kellenem na romantickém ostrově. Její idylku však předčasně ukončí někdo, z koho jí vždycky běhal mráz po zádech. Kromě nezvyklého a pro Riley nevysvětlitelného způsobu, jakým se před ní zjeví, je tu ještě něco: ač jí kdysi pod pohrůžkou smrti zakázal kohokoli ze smečky kontaktovat, náhle si nárokuje její pomoc a neštítí se sáhnout při tom k vydírání. Riley zahajuje pátrání již na ostrově, odkud se zanedlouho vrací do Kellenova objetí. Kromě útěchy v něm ale nachází i postupně sílící výčitky, neboť nové a nové případy ji Kellenovi kradou z náruče a vrhají ji tváří v tvář psychopatům, kteří jí usilují o život. Kromě pátrání po zmizelé dívce ze své bývalé smečky se Riley musí vydat po stopě nehmatatelného zla, jež propůjčuje mužům nadlidskou sílu a nutí je vraždit ženy brutálním způsobem, hraničícím s fetišem… Keri Arthur nás zkrátka ani v pátém svazku série Strážkyně Riley Jensonová neobere o pořádnou porci erotiky, napětí a řádění zvrácených nadpřirozených sil!