swingeři.cz a také gangbang, bukkake a jiné adrenalinové činnosti - Macháčková, Lenka (TZ-one, 2016)
Nesmělé začátky již máme za sebou… a co bylo dál? Trojka, sendvič, gangbang a další chuťovky určené pouze pro fajnšmekry, o nichž se dočtete v dalším díle Swingerů.cz.