Wolvenger I - Tasanowski, Samuel W. (E-knihy jedou, 2016)
Dvacetiletý Thomas Chapman se nenarodil pod šťastnou hvězdou. Za život nepoznal nic jiného než výsměch, ponížení a hlubokou vnitřní prázdnotu. Jedinou oporu má ve svých rodičích. S nimi a jediným přítelem Filipem odjede na dovolenou za matčinými příbuznými na Nový Zéland, aby načerpal nové síly, trochu se pobavil, a hlavně na chvíli zapomněl na život, který ho čeká po návratu.Ačkoliv nečeká nic závratného, nemůže ani tušit, jak moc mu tato dovolená změní život.Wolvenger 1 je prvním dílem dobrodružného fantasy příběhu o mladém muži, osudem spojeného se dvěma světy.