Pouť do Santiaga de Compostela - Šebesta, Ondřej, 1952- (Epocha, 2016)
Autor zachycuje průběh a své zážitky z cesty ze St. Jean Pied-de-Port do Santiaga de Compostela, kterou podnikl spolu se svými přáteli během září a října roku 2014. Druhou část knížky tvoří praktické rady pro turisty (nezbytné vybavení na cestu, ceny potravin ve Španělsku, možnosti ubytování na trase atd.). Text doplňuje mapa a barevné fotografie.