Příliš divoká zem - Klimeš, Ladislav (E-knihy jedou, 2016)
Temná post apokalyptická vize alternativní České republiky, proti které se otočili její bývalí spojenci. Prázdná zničená země a jen několik málo přeživších se snaží zvrátit marný boj s mnohem silnějším a početnějším nepřítelem. Kniha sleduje příběh Študáka, člověka, co se do všeho zamotal náhodou, a příběh vojáka, který do války šel dobrovolně.