From fatman to ironman - Clamshell, Cathy (E-knihy jedou, 2016)
Chcete zhubnout, udělat něco pro sebe, ale hledáte motivaci? Nevěříte reklamám na hubnutí, které slibují zázraky? Pochybujete o fotkách zázračně zhubnutých lidí? Přečtěte si pravdivý příběh o muži, který dokázal kompletně změnit sebe i své návyky a během jednoho a půl roku natrénovat na dokončení závodu v dlouhém triatlonu série Ironman, a při tom zhubnout téměř 60 kilogramů! Jeho cesta byla trnitá, na začátku tréninku neuměl plavat kraula, neměl žádné kolo, ale za to vlastnil pořádný pupek. Vydržel trénovat, změnil kompletně jídelníček a životní styl a nakonec dokončil závod Ironman v Barceloně. 3,8 km plavání180 km jízda na kole42,2 km běh