A kruh se uzavřel - Kupka, Karel Václav (E-knihy hned, 2016)
Osud hlavního hrdiny Lukáše Vávry se začíná naplňovat v den jeho promoce v pražském Karolinu. Jeho otec, právník Libor Vávra, byl z její oslavy náhle odvolán k případu v Brně. Cestou po dálnici z Prahy měl vážnou nehodu, která vypustila na světlo to, co se událo před pětadvaceti lety. Proto se celý děj románu odehrává až v roce 2030 a postupně odhaluje tajemství, které mělo být navždy uzamčeno v tzv. "Pandořině skřínce".