Pád nebes - Messner, Reinhold, 1944- (Jota, 2016)
Kniha nejslavnějšího horolezce současnosti se dotýká témat spojených s lidským bytím a základními etickými hodnotami, jako jsou odpovědnost, důvěra a zrada.