Žabinčina dobrodružství - Vyhlídka, Petr (Petr Vyhlídka, 2016)
Fantastické světy neobývají jen draci, hrdinové, dámy v nesnázích a démoni. Žijí v nich i tvorové nepatrnější a na první pohled mnohem méně zajímaví. Například květinové víly.Toto je v šesti povídkách zpráva o šesti dobrodružstvích, do nichž se jedna z nich vlastní vinou zapletla.(S doplňkem šesti krátkých historek, do nichž se zapletli jiní)