Miluju tě... i s natáčkama - Jakoubková, Alena, 1958- (MOBA, 2016)
Atraktivní mladá žena Chiara pracuje jako letuška a se svým životem je spokojená. Obzvláště když potká muže svých snů a vzápětí s ním prožívá manželskou idylu. Jenže život jde dál a Chiara ani netuší, kdy nastal onen zlom a místo milujícího manžela je zde náhle manžel nevěrný a zcela proměněný. A tak Chiara při životní bilanci zjišťuje, že je na vše sama, nešťastná a její dřívější půvab je pozměněn několika kily navíc. Co s tím, vzdát se, nebo začít bojovat.