Angličtina jedna pět I. - Ludvík, Richard (E-knihy hned, 2016)
Tato e-kniha je pro všechny začátečníky nebo mírně pokročilé, kteří si chtějí procvičit základy jednoduché angličtiny. Nevyhovuje vám učebnicová metoda? Nechcete se biflovat 30 slovíček najednou? Tady nemusíte. Jak to? Protože zde se procvičuje vždy jen jedno slovíčko a to v pěti větách. Teprve pak jdete na další slovíčko. Můžete očekávat zvýšení jistoty a procvičení již známých slovíček. Najdete zde 354 slovíček v 1770 větách s abecedním seznamem všech slovíček, jejich výslovností, překladem a odkazem na stránku, kde se dané slovíčko nachází. Jsou to anglická slovíčka a věty s českým překladem. Všechny věty jsou napsány jen ve třech časech. Přítomém, průběhovém a budoucím. Nenajdete tady žádný minulý čas, žádný předpřítomný, žádnou složitou gramatiku. Tyto věty jsou krátké a praktické. Proto můžete porozumět tomu co čtete a získat z toho dobrý pocit. Nemusíte přemýšlet o gramatice. Automaticky budete procvičovat a uvidíte, jak je slovíčko použito ve větě, kde se nachází, co je za ním a před ním. Naučíte se slovíčka spojovat a naučíte se správný slovosled, aniž by vás někdo mučil gramatickými pravidly. E-kniha je pro ty, kteří si chtějí procvičit 350 základních slovíček ve větách. Můžete procvičovat a zkoušet se z vět z češtiny do angličtiny anebo naopak. Jsou možné oba způsoby. Věty jsou praktické a dají se lehce použít v životě. Žádné sci-fi nebo historie. Také zde nenajdete žádné vysvětlování nebo popisování. Jen anglické věty a pak jejich český překlad. Prostě ideální procvičování pro věčné začátečníky. Porozumějte tomu, co čtete a mějte z toho radost. Obtížnost je stejná nebo podobná v celé e-knize. Můžete očekávat procvičení již známých slovíček pro začátečníky. Nečekejte složitou gramatiku, vysvětlování gramatiky nebo kdy se používá to nebo tamto. Takových knih je dost jinde. Tady můžete čekat procvičování známých a lepší zapamatování nových slovíček. Žádné doplňování prázdných políček, křížovek či jiných cvičení. Zlepšete si a získejte větší jistotu. Začněte slovíčka používat. Stačí si zakoupit e-knihu a hned se do toho můžete pustit. Učte se například při cestě do práce nebo kdekoliv, kde chvilku čekáte.