Skrytá krása Čech : tipy na cesty za opomíjenými skvosty - Dvořák, Otomar, 1951- (Čas, 2016)
Místopisné vyprávění, které je doplněno spoustou historických faktů, čtenáře provede po stopách pražských studánek, představí jim skrytou tvář pozoruhodných památek města Chebu, zavede je na Komorní hůrku či na horu Aberg nedaleko Karlových Varů. Navštívíme též zajímavé lokality v méně známé oblasti Dobrovicka u Mladé Boleslavi, přírodní památku Kotýz či hrad Žebrák. Text doprovází dobová vyobrazení, černobílé a barevné fotografie.