Zrádná frankovka - Fojtová, Věra, 1947- (Vinařská krimi, 2016)
Další z řady "vinařských" detektivek vypráví o případu zmizelé ženy, kterého se soukromě ujímá i kapitán Kuba, přestože nedávno odešel do penze.