Hra - Javorská, Jana (E-knihy jedou, 2016)
Erotický román plný nezřízeného sexu a zároveň i napětí, který zhltnete jedním dechem a budete chtít další. Přesně tak, jak to spisovatelka Jana Javorská podává ve všech svých knihách. Čtyři unuděné bohaté podnikatelské manželky hledají rozptýlení formou sexu. Jejich manželé se jim dostatečně nevěnují, proto se snaží přetrumfnout jedna druhou, která uloví více mužů za jednu noc. Všechno by mohla být jen pouhá hra, kdyby náhle…