Superprognózy : umění a věda předpovídání budoucnosti - Tetlock, Philip, 1954- (Pod povrchem, 2016)
Kniha je dílem pojednávajícím o návycích mysli, které vedou k nejlepším prognózám. Profesor Philip Tetlock dokázal, že dokonce i prognózy odborníků jsou jen o málo přesnější než náhodné odhady. Jeho studie vedla k dalšímu důležitému zjištění: někteří lidé skutečně dokážou předpovídat budoucnost. Nakladatelská anotace. Kráceno.