Čtení o Dantovi Alighierim : prostory, postavy a slova - Pokorný, Martin, 1973- (Antologie, 2016)
Antologie věnovaná Dantově Komedii, poetice jeho nejslavnějšího díla. Představuje texty italských autorů z let 1890-1910, které analyzují konkrétní části textů a poskytují nástroje, které zájemci o výklad budou schopni využít.