Případ holasické lásky : zločiny na Velké Moravě - Češka, Stanislav, 1955- (MOBA, 2016)
Další román ze série historických detektivních příběhů z období Velké Moravy, ve které vystupují opět kníže Slavomír a jeho vikinský přítel Erik.