Infico - Heteša, Petr, 1959- (Brokilon, 2016)
Kyberpunkově laděná sci-fi s řadou komických momentů, jejíž hlavní hrdina, tajný agent, je před splněním speciálního úkolu přetransformován do jiného těla. K jeho smůle se jedná o tělo ženské...