Satanovo jaro : zločin u pelhřimovských šancí L.P. MDCXCI - Pošíval, Zdeněk, 1937-2013 (Epocha, 2005)
Autor navazuje na román Satanovi koně další historickou detektivkou, jejímž hrdinou je opět zeman Jožík Bukovský, pátrající v roce 1691 na Pelhřimovsku po pachateli brutálních vražd mladých dívek.