Pragocalypsa. - Urban, Jan, 1985- (Fantom Print, 2016)
Svět se změnil k nepoznání a s ním i srdce Evropy. Dimenzionální trhlina sice byla za vysokou cenu uzavřena, ale tím rozhodně nic neskončilo. Po Čechách stále běhá bezpočet nestvůr, které je třeba zlikvidovat, aby mohl být nastolen nový řád věcí a lidská společnost zažila kýžené zmrtvýchvstání. K němu nakonec dojde, i když ne tak jak bylo plánováno... Do pohybu se totiž daly události, se kterými nemohli počítat ani Rafaelovi řeholníci. Ti brzy zjistí, že musejí bojovat nejen se zaběhnutými netvory a zrádcem ve vlastních řadách, ale především s nespočitatelnými hordami nemrtvých, kteří rozsévají smrt, kam přijdou. Zdá se, že ke kompletnímu exodu lidské rasy už zbývá jen nepatrný krůček. V této nehostinné atmosféře se ale dějí i malé zázraky. Marika při své cestě zpátky na stanoviště Beta potká někoho, o kom si myslela, že už ho nikdy neuvidí. Brzy si však všimne, že se ztraceným řeholníkem něco není v pořádku. Jsou to všechno jen náhody, anebo jde jen o předzvěst něčeho daleko horšího? Nakladatelská anotace.