Ruka ; Wallanderův svět - Mankell, Henning, 1948-2015 (Krimiromán, 2016)
Kniha známého švédského spisovatele obsahuje novelu o komisaři Wallanderovi a autorův doslov s rozsáhlým poznámkovým aparátem, pojednávajícím o tom, jak tato populární detektivní série vznikala.